miercuri, 18 februarie 2009

Dunitru


Pe Bobby si Bobo ii stiu de pe vremea cand alergam cu sufletul la gura prin hotel sa le iau interviu pentru un post de radio din Vatra Dornei, unde lucram atunci. I-am intalnit din nou la Serbarile Zapezii, si i-am invitat la radio. Deci, imi permit sa spun cu mana pe inima ca sunt doi tipi extrem de haiosi, si cu adevarat talentati in ceea ce fac. Fiecare piesa pe care o lanseaza, e cu siguranta o ironie [pe buna dreptate] la adresa cuiva, sau a ceva.

De data asta, Fara Zahar, caci despre ei este vorba, aduc in prim plan un personaj numit sugestiv...Dunitru. O piesa cu accente emo-rock, gen Tokio Hotel, o parodie, o ironie la adresa emo-istilor de tot felul.

Piesa va fi lansata miercuri, 18.02.2009, in cadrul emisiunii lui Maruta, Happy Hour. Interesant este si videoclipul acestei piese, unde ii vei putea vedea pe baieti imbracati in stil emo, povestind despre dragostea, probabil neimpartasita, a lui Dunitru pentru o fatuca din sat, si iscalitura lui pe poarta fetei.[e o intreaga poveste cu iscalitura asta].

Incerc sa nu dau prea multe detalii, pentru a nu strica surpriza. Oricum, "Dunitru" este o noua aparitie super a baietilor originari din Dorohoi, Botosani, sau, mai bine zis, noul succes muzical a lui Bobby si Bobo.

Go boys!

Un comentariu:

costel rusu spunea...

as vrea sa completez la ce am citit mai sus faptul ca cei doi sunt personaje modeste in lumea aceasta a vedetismelor autohtone, in lumea in care daca iti arati chilotii la otv sau la marutza esti cu nasul pe sus si cu capul (gol) in nori.....in dex acest lucru se cheama prostie si idiotenie......o bila mare alba pentru cei doi moldoveni in aceasta priviinta....sunt baieti de-ai vrancioaiei, care pun suflet si chiar le place ceea ce fac

ps: o bila mare si alba si pentru cea care scrie despre aceste lucruri....documentat, stilat si la obiect....vorba bunicului: "brava fata mosului"