miercuri, 4 martie 2009

Taking Chances


Ma uitam asa la Celine Dion... toata lumea o stie. Multi o adora dar sunt si multi cei care nu pierd nici cea mai mica ocazie de a o acuza. Fie pentru ca e casatorita cu un barbat cu 26 de ani mai mare ca ea, fie pentru ca refuza cu incapatanare sa se retraga de pe piata muzicala. Dar de ce ar face-o? Inca de la "Ne partez-pas sans moi", piesa cu care a participat la Eurovision in 1988, si pana la cel mai nou single semnat Celine " Taking Chances", artista in varsta de de 41 de ani din Quebec, Canada demonstreaza inca odata ca are cu adevarat un dar de la Dumnezeu.

Melodiile ei te poarta pe un drum plin de speranta, fericire, tristete, melancolie, ca apoi sa te intoarca pe acelasi drum cu tristete, optimism, din nou melancolie si apoi din nou fericire. Celine Dion vorbeste despre sentimente. Celine Dion simte ceea ce canta. E insa destul de ciudata faptul ca Celine nu-si scrie singura textele melodiilor pe care le interpreteaza cu atata patos. Foarte multe dintre piesele preluate de ea de la alte artiste s-au dovedit a fi, insa, no.1 in toate topurile la nivel mondial, si asta numai si numai datorita calitatilor sale vocale extraordinare.

Nu vreau sa vorbesc despre viata lui Celine. Mi-ar trebui zile. In schimb, vreau sa-mi exprim uimirea si admiratia. Sunt uluita. Dupa atata timp, Dion arata perfect. Intr-o tinuta sexy, Celine a interpretat pe 19 august 2008 melodia „Taking Chances” în cadrul unui concert susţinut în Bell Centre, Montreal, Canada.

Ca intotdeauna, extrem de prietenoasa, deschisa, haioasa, superba. Si ma uitam asa, cu ochii cat cepele la o femeie atat de celebra, atat de frumoasa si de sigura pe ea. O femeie atat de indragostita de sotul ei, pentru sanatatea caruia a luptat, cu riscul de a disparea defintiv de pe piata muzicala. O femeie care si-a inceput cariera, nestiind mai deloc limba engleza, o femeie cu dinti inegali si mari ca de cal, dar acre a avut curajul sa se schimbe, sa se reinventeze, fara insa sa piarda o boaba din tot ceea ce inseamna temperamentul si personalitatea sa. O femeie care de la 14 ani iubeste acelasi barbat...

Si cate mai sunt inca de spus despre Celine Dion... cum sa n-o iubesti? Iata "Taking Chances" ["Riscand"]. Urmareste si ...zambeste!

Celine Dion -Taking chances LIVE
Vezi mai multe video din Muzica »

Niciun comentariu: