luni, 20 octombrie 2008

Lumina care te inconjoara...

Okay..sunt zile in care iti spui ca ai nevoie de mai multa adrenalina, energie, atunci cand asculti muzica. Sau poate vrei sa fi romantic...Parca nu te poti dezlipi de Celine Dion, dar parca nici Disturbed nu ai asculta... Si atunci ce faci? Iti propui sa descoperi formatii despre care poate nu a auzit nici cel mai inflacarat cautator de "comori" muzicale...globale. Exemplu elocvent sunt...eu. Vi-i prezint calduros pe cei de la Evermore. Cei trei frati Hume, din Melbourne, Australia, mai exact Jon (chitara, voce), Peter ( clape, bas, pian), si Dann (baterie, voce) reprezinta o trupa alternative/indie rock. Cei trei frati au fost introdusi in lumea muzicii inca de mici, de catre parintii lor, care le puneau discuri de vinil de colectie, in timpul cinei. Daca o sa ii intrebi de unde se trage numele formatiei, o sa-ti raspunda simplu, zambind : Led Zeppelin -"The battle of Evermore", din 1999. Jon iti mai transmite mandru, ca parintii lor au fost mereu alaturi de ei. " Intotdeauna ne-au incurajat sa fim creativi....nimic nu era prea riscant..."

Trupa australiana a lansat pana acum doua albume, ambele premiate cu Discul de Platina. Este vorba de "Dreams" (2004) si "Real Life" (2006). Ambele au fost nominalizate pentru 6 premii ARIA (premiile muzicale australiene), si au castigat doua premii Vodafone New Zealand Music Awards.

De pe "Dreams", lansat pe 27 septembrie 2004, iti recomand calduros sa asculti "It's too late", "For one day" si "Come to nothing" (toate trei au avut succes, dar moderat). De pe "Real Life", lansat pe 8 iulie 2006, ai face bine sa asculti cel putin cele 4 hituri care au facut ca acest album sa ia Discul de Platina in Australia: "Running", "Unbreakable", "Never let you go", si cel mai bun single al lor de pana acum, "Light surrounding you". Dann le -a excplicat celor de la Warner Music Australia, ca "aceasta piesa vorbeste despre cineva care a avut tot potentialul din lume sa aduca iubirea in viata sa, dar nu a crezut suficient de mult in el". In videoclip o poti vedea si pe actrita Emily Browning, frumoasa care a dat, in 2004, viata personajului Violet Baudelaire in filmul pentru copii "Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events". Asa ca daca ai o zi nu tocmai buna, sau pur si simplu vrei sa asculti...altceva, here it is. LIGHT SURROUNDING YOU. Enjoy!

Niciun comentariu: